16 Ekim 2013 Çarşamba

Yeterr Söz Friv 'in !

Yepyeni bir oyun sitesi açıldı fakat çoğu kimsenin halen haberi yok.. Oyunları özellikle friv hayranları için ince düşünülerek seçilen, yediden yetmiş yediye her oyun oynacıyısını memnun etmeyi amaçlayan yeni friv sitesi nde yok yok ! Klasik oyunlar arayanlar, şöyle eskilere gidip biraz nostaljik oyun oynamak isteyenler, ya da adrenalin severler ( araba ve motor oyunlarına alalım ) , tüm bunları bir kenara bırakıp ille de kız oyunu oynamak isterim diyenler... İşte size yönelik yeni yaptığımız oyun sitemizin içeriğinde illa ki eğlenceli birşeyler bulabileceksiniz.
Az oyun kategorisi, çok Friv oyunu arıyorsanız web sitelerindeki oyunların üzerine tıkladığınızda gittiğiniz garip bağlantılardan sıkıldıysanız tam size göre bir adres hazırladık. Tamamı denenmiş ve hiçbir sorun bulunmayan flash oyunları büyük bir keyifle oynamanız için size imkanlar sunan, kaliteye önem veren ve daha da önemlisi insanların internetteki oyun eğilimlerini bilen bir ekip ( tek kişiyiz şu an :) ) var.. Daha ne olsun arkadaşlar !

Trendi yakalayacak ! Özellikle android ortamlar için son 6 ayın en çok tutan oyunu olan Dolmuş Driver 'ı anlatalım. Bir arkadaşın söylediğine göre android cihazında çok fazla oyunu silmiş.  Oynadıktan sonra cihazından kaldırdığını söylediği oyun sayısı hiç az değil. Fakat , bazen canı sıkıldığında yine de bırakamadığı Dolmuş Driver , net versiyonuyla bizde mesela...

Zeka ve beceri oyunlarıyla sizi test edecek ! Özellikle çocukların zihinsel gelişiminde çok önemli bir yere sahip strateji oyunu olan satranç oyunu ile ( klasik tür) bilgisayara karşı hünerlerini sergileyecek olan ziyaretçi , insan zekasının yeri geldiğinde bilgisayar zekasından daha üstün olduğunu gösterebilecek.

 Yeter , söz Friv 'in diyenlerin gelip www.frivoyun3.org adresinden sınırsız eğlenceye katılmasını dört gözle bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder