28 Temmuz 2013 Pazar

Temple Run Oyunları artık yeni versiyonlarla değişik şekillerde oyunseverlere sunulmaktadır.
Temple Run Oyununun 3. versiyonunda, sizlerin görevi oyunda cehennemin ateşinden kaçmak isteyen ve mezarından çıkan iskelete siz becerinizle yardımcı olmalısınız.
Oyunun oyunseverler tarafından çalışmadığı söylenmektedir. Ok tuşları ile kapıya yöneldiğinizde oyun hemen başlayacaktır.
Temple Run 3 Oyna ile Koşmaya başlayan iskeletin engeller karşısında geçmesi için aşağı ve yukarı yön tuşlarını kullanmalısınız ve bu şekilde kurtulmasına yardımcı olabilirsiniz.

25 Temmuz 2013 Perşembe

Vurmayı Becerebilecek misiniz? Hiç sanmıyoruz...


 
İşte sizlere komik,eğlenceli ve bir o kadar da zor bir oyun sunuyoruz...
Bizce bu oyun dünyanın en zor oyunu diye düşünüyoruz....
Kendine güvenen oyun severler,  sizler bakalım şuan karşınızda duran bu silahşör adamı vurabilir misiniz? Vurmak İmkansız Oyunu gerçekten de çok zor ve sizi heran çileden çıkarabilir bir oyundur.
Vurmak İmkansız Oyna ile sizler herşeye ateş edebilirsiniz sınır yoktur, lamba ve şişeleri de vurabilirsiniz. Amacımız ise bildiğiniz gibi karşımızdaki bu cambaz adamı vurmak öldürmektir...
Sizde sonuçta anlayacak ve bileceksiniz; ateş ettikten sonra göreceksiniz ki, bu adamı vurmak neredeyse imkansızdır...

22 Temmuz 2013 Pazartesi

Ateş ve Su Oyunu 4

Ateş ve Su 4, bu katagoride yer alan Ateş ve Su oyun serisi içerisinde bulunan, güzel animasyon  ve efektlerle zevkle oynayacağınız bir oyundur.
Ateş ve Su 4 Oyna yine bildiğiniz gibi diğer serilerde de oynadığınız şekliyle, ateş ve suyu kontrol ederek çıkışa götürmelisiniz.  Oyunumuz yön tuşları ile Ateş adamı kontrol edebilir, yönlendirebilirsiniz. Burada yine suyu da kontrol etmek için ise W-A-S-D tuşlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Komando Takımı Kur Oyunu...



Komando Takımı Kur

Komando Takımı Kur Oyunu ile bir savaş alanındasınız ve savaşta hem esir alınmış askerleriniz var, onları kurtarırken düşmanları da yenmeniz gerekecektir.
Oyunda kendi Komando  Takımınızı kurmanız ve bunu yaparken de rütbeli bir subay konumundasınız ve bu rütbeli subayı  yönetip yolda ilerleyeceksiniz; aynı zamanda da hem subayı hem kontrol edeceksiniz, hem de kendi takımınızı oluşturacaksınız.
Komando Takımı Kur Oyna ile düşman askerlerini yok etmelisiniz. İşiniz çok zor ve aynı anda da esir alınmış  alınmış askerlerinizi de kurtarmaya çalışmalısınız.  Oyunda karşınıza çok büyük bir saldırı ekipleri çıktığı ve zorda kaldığınız durumlarda ise space (boşluk)  tuşuna basarak hava desteği alma şansına sahipsiniz.

14 Temmuz 2013 Pazar

Eğlenceli Plaj Oyunu



Yoğun sıcakların ve yaz tatilinin başladığı bu günlerde serinlemek sizlerinde hakkı değil mi?
Eğlenceli PlajOyunu ile sıcakların arttığı başladığı bu günlerde kendimizi deniz kenarında düşünüp serinlesek çok iyi olurdu herhalde...
Eğlenceli Plaj Oyna oyunumuzda görevimiz ise plajdaki insanlara yardımcı olmaktır ve onlara hizmet etmektir. Eğlenceli Plaj oynarken, görevimizi yerine getirince insanlar mutlu olunca biliyoruz ki, siz de çok mutlu olacaksınız...

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Sandviç Faresi olmaya hazır mısınız_?

Sandviç Faresi Oyunu siz oyun severler için beğeniyle oynayacağınız bir oyundur.
Oyunda amaçlanan ise; kısaca siz bir faresiniz ve buzdolabındaki malzemeleri sandviç yapmak için yürütmeniz gerekmektedir.
Buzdolabından çıkan malzemeler biraz büyük olduğundan; bıçakla kesip sandviç boyutunda hazırlayacaksın. Bıçağını fare kapanlarından uzak tutman gereklidir, yoksa fare kapanları sizi yaralayabilir.
Sandviç Faresi Oynarken zaman sizin aleyhinize çalışıyor. İstenilen sürede dilim sayısına ulaşıp farenin akşam yemeğini hazırlamalısınız.
Geçilen bölümler arasında fareye yeni ve farklı özellikler kazandırıp sandviçleri çok daha rahat hazırlayabilirsin.


5 Temmuz 2013 Cuma

Momo ve Bochi


İşte size farklı ve güzel bir oyun. Momo ve Bochi bir blok yığma oyunudur..
Herkesi eğlendirecek güzel grafik ve sesler oyunun güzellikleridir.
Momo ve Bochi oyumuzda amacımız is, 3 veya daha fazla blokları aynı renkte üst üste getirip yıkarak en iyi skoru yapmaya çalışıyorsunuz.
Becerinizi ve dikkatinizi kullanarak strateji ve eğlence oyunları kategorimizde yer alan Momo ve Bochi ‘yi beğeneceğinizi biliyoruz.İyi eğlenceler....

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Küçük Asker Oyunu

Küçük Asker oyunu, Konusu itibariyle ailesi naziler tarafından kaçırılmış bir askere sizler yardımcı olacaksınız, ailesini nazilerden kurtarmak için.
Küçük Asker oyununda, mause ile nesnelere tıklayarak bir dizi senaryoyu uygulaya koymalısınız. Sizin uyarlayacağınız senaryoya göre de oyun şekillenecektir.
Oyunda sizlerin zekanız, beceri ve stratejilerinizle oyunu yönlendirebilir ve güzel dakikalar geçirebilirsiniz.