30 Nisan 2013 Salı

Ben Burdan Atlarım Oyunu Oyna....

 Ekranlara yeni düşen ve oldukça ilgi çeken yarışma programı Ben Buradan Atlarım oyununda; ekranların ünlü isimlerini  görüyoruz. o ünlüler; aynı profesyonel tranplenciler gibi gibi havuza atlıyorlar ve atlarken de değişik hareketler yapmak zorundalar.
Oyunumuzda da sizde yüksek yerden havuza atlıyorsunuz ve atlarkende çeşitli hareketler yaparak yarışıyorsunuz.
Bakalım ne kadar artistik atlayıp ne kadar puan alabileceksiniz....

26 Nisan 2013 Cuma

Tilt Oyunu oynar mısınız?

Bilgisayarlar çıktıktan bir süre sonra, oyunlar içerisinden en çok oynanan ve eğlenilen bir oyun olarak Tilt hepimizin dikkatini çekmiştir. Bu oyunun her ne kadar gerçeği olsa da ; bilgisayarlarda oyunlar arasında eskiden beri hep yerini almıştır.
Tilt oyununda topu öyle bir hız kuvveti  ile atmalısınız ki; puanları toplayabilmek için top içeride değişik yerlere çarpmalıdır. Top oyun alanında ne kadar uzun süre kalır ve hareket ederse değişik yerlere değerse o kadar puanları toplayabilirsiniz. Haydi oyun başlıyor!...



17 Nisan 2013 Çarşamba

Aç Balık Oyunu



Hayatın kuralı olan " Büyük Balık Küçük Balığı yer" kuralı oyunumuzda da ifadesini buluyor!
Oyunumuzda kendi ellerinizle küçük balıkları yiyerek balığınızı büyütmek istemez misiniz_? Balık büyüdükçe , beslendikçe daha da oburlaşacak ve şişecektir. Bu güzel oyunu buradan   rahatlıkla oynayabilirsiniz. Oynadıkça çok hoş vakit geçireceğinize inanıyoruz...

12 Nisan 2013 Cuma

Angry Birds Oyunu


2009 Yılında beridir Dünyayı kasıp kavuran Angry birds oyunu milyonların vazgeçilmezlerinden olmuştur. İlk önceleri Phone telefonla android işletim sistemiyle oynanan bu oyun; daha sonra bilgisayarlarla da oynanmaya başlamıştır. Kızgın kuşların sevimli komik seslerinden olsa gerek, herkes tarafından beğenilen bir  karakter olmuştur. Bu oyunu bilgisayarlarınızda severek, zevkle oynamanız için sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bu oyunu sitemizden rahatlıkla oynayabilirsiniz.

2 Nisan 2013 Salı

bugün ne giysem oyununu bulamadım diyenler !

Kanal D'nin garip, modaya uyan ve sıradışı giyim tarzıyla bizi şaşırtan kadınların modaya bakışını ve giyim kuşamlarını ele aldığı yarışma ve eğlence programı  bugün ne giysem in oyununu görünce kızlar bir hayli sevinecekler. Sıradışı aksesuarlar, bir o kadar marjinal takı - tokalar ve elbette renkli elbiselerin hepsini bu oyunda bularak modellere giydirmeye başlayın.

1 Nisan 2013 Pazartesi

Bu Site Bir Başka

Bu oyun sitesi bir başka. sizlere bugün geek tasarımı ile gerekse içindeki orjinal ve benzersiz oyunlarla hizmet sunan bu oyun sitesi piyasadaki sacma sapan içi sadece gereksiz oyunlarla dolmuş sitelerın aksine profesyonel bir oyun sitesi. Meraklandırmadan sizi daha fazla bu oyun sitesinin adını söylüyüm bu sitenın adı: asitoyun.com siteye ilk girdiginizde daha önce görmedıgınız kadar guzel bir arayüzle sizlere merhaba diyyen bu site sizleri kendıne baglıyacak siyeye üye olup en sevdıgınız oyunları kendi favori kutunuza eklıyorsunuz ve bir daha ki girişinizde direk o oyunları bulabiliyorsunuz. sitenın içerii her gun guncellendigi için favori oyunalrınızın yanında bir çok yeni piyasaya çıkmış giç bir yerde bulamıyacagınız oyunuda sizlere sonuyor. AsitOyun.Com adresinde bir çok kategoride oyunlar bulunuor en çok sewvilen kategoriler ise zombi oyunları ve en iyiler kategorileri zombi kategorisinde en sevilen oyun zombi ezmece. Ayrıca sitede bir çok bilgisayar oyununun flasj versiyonu bulabilirsiniz örnegin pes 2013 oyna ve fifa 2013 oyna  gibi. benim sizlere tavsiye edeceğim oyun zombi ezmece 2013 oyunu.