21 Aralık 2012 Cuma

Yaparım Bilirsin oyunu oyna

Behzat uygur'un sunumuyla 21 Aralık 2012 Cuma itibariyle Show Tv'den başlayan ve bana göre Ben Bilmem Eşim Bilir programına rakip olan (aynı günler değil fakat diğer eşlerin katıldığı yarışma tutunca Show da bir atak yaparak bu yarışmayı çıkarmış olabilir.) Yaparım Bilirsin'in tv de heyecanı büyük. Bizler de bunun farkında olduğumuz için size yeni bir oyun ile (fakat bu resmi olarak yarışmanın oyunu değil ne yazıkki) size zekanız ve becerinizi aynı anda kullanarak 2 farklı zorluk seviyesinde harfleri kutular ya da dairelere sığdırma oyunu olan eğlenceli oyunla size katkıda bulunacağız. ''Yaparım bilirsin'' demek aslında çok iddialı bir söylemdir ; eğer siz de yaparım bilirsin oyunu oyna mak istiyorsanız buraya toplanın !

17 Aralık 2012 Pazartesi

Dragon City oyunu

Genellikle herkes facebook oyunu olarak bilinen ve kademeli olarak stratejiyi kullanıp 0'dan başladığımız ejderhaları daha güçlülerine yükselttiğimiz Dragon City oyna makta zorlanıyorlar. Tam ekran oynayabileceğiniz Cartoon Network yapımı oyunda ilerleyerek bindiğimiz ejderha ile ortalığı kasıp kavuracağız. Oyuna başlamak için 4 farklı dragon türünden birini işaretleyip maus ile oynanan oyuna bayılacaksınız !

10 Aralık 2012 Pazartesi

Akıllı Çay Bardağı oyna

Elbette son iki ay öncesine kadar oyun skor adresinden sınırsız bir şekilde oynanan zeka-eğlence oyunu olan lipton akıllı çay bardağına ne olduğunu herkes merak ettiği için bu yazıyı yazma kararı aldım.

Nedir bu çay bardağı ve neden akıllı ? 

Akıllı olmasının sebebi size sorduğu soruların ardından adeta Nostradamus gibi neyi düşündüğünüzü bilmesi idi çay bardağının. Örneğin , aklımızdan tuttuğumuz 'peynir' i düşünelim. Bunun ne olduğunu ilk başta çay bardağı bilmiyordu. Bize bunun yenilebilir mi yoksa yenilemez mi olduğunu , herkesin bildiği bir şey olup olmadığını vs. gibi sorup bizi adeta test yapıyordu. Bunları yaparken yani soruları sorarken ise bizi bazen kandırıyor, her zaman akıllı olanın kendisi olduğunu göstermeye çalışıyordu. Zevkliydi hatta üniversite öğrencileri arasında bile akıllı çay bardağı oyna nıyordu desem sanırım abartmış olmam. İşte o yüzden bu kadar akıllıydı ve herkesi şaşırtırdı.

Çok yakında geliyor..

Oyunskor adresine çok yakında gelecek olan bu oyunu birlikte oynayacağımızın garantisini veriyorum...

Sevimli At Oyna

Son zamanların en sevilen oyunlarından biri olan at oyunları artık bizim sitemiz aracılıgı ile sizinle hizmetinizde. Flash oyunların yükselen yıldızı olan at oyunları son 2 yılın en ıyı cıkış yapacagını varsayılan oyunları arasına girdi özellıkle kaliteli grafikleri ile kullanıcılarını mest eden at oyunları oynamak isteyenlerın vazgecılmez favorisi . şimdi bende sizlere bu at oyınlarından en sevdılım oyun olan sevimli at oyununu tanıtacagım. Oyun asagıda seve seve oynayın.


9 Aralık 2012 Pazar

Gta Vampir avı

Yine yeni bir gta macera oyunu ile birlikteyiz. Bu seferki maceramızda bizim kahramanımız siyahlar giymiş bir rahip ve şehri tamamen vampirler esir almışlar. Ya da zombiler diyelim adına ne derseniz diyin bunlar sizin kafanızı gövdenizden ayırıyor. Ancak eğer silahınızla etkisiz hale getiren atışları yaparsanız ava devam edebilirsiniz.  Oyunu oynarken W-A-S-D ile ilerleme , uzun tuş ile zıplama ve maus sol tıkla ateş edin.

8 Aralık 2012 Cumartesi

Kral Oyunlar

Türkiye'nin en kral oyun sitesi yayında. İnternette boş boş gezinmekten sıkıldıysanız En Kral Oyunlar adresini ziyaret ederek Flash Oyunlar oynayıp keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.. 20 kategoride yüzlerce oyun seni bekliyor.
En çok oynanan oyunlarımızdan biri olan smarty kabarcıklar oyununda aynı renkteki baloncukları birleştirip patlatarak onları yok ediyorsunuz.  Zeka oyunları oynayarak beyin Jimnastiği yapabilir ya da Topçu kafalar oyunuyla eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.
Sizler için özenle seçilmiş oyunlar arasında mutlaka beğeneceğiniz oyunların bulunduğu bu adresi ziyaret etmeden geçmeyin.

Angry Birds Space Oyna

Bu sevimli kızgın kuşların olduğu Angry Birds Space oyunu dünyanın en çok oynanan oyunlarından birisi halinde. Domuzlara kızan kuşlar onlara uzayda bile rahat vermiyorlar.Oyundaki göreviniz Sapanla kuşları fırlatmak ve yeşil domuzları bulundukları yerden düşürmek. Bişan alın ve Kızgın kuşları fırlatın.


6 Aralık 2012 Perşembe

Canlı Para oyna

Kanal transferinden sonra Fox'a geçen ve bilgi ile heyecanı birleştirmiş bir canlı yarışma programı olan Canlı para da bilginizi, 6.hissinizi kullanarak soruları yanıtlayacak ve hangi şık ağır basıyorsa paranın büyük bir kısmını ona koyacaksınız. Oldukça farklı bir konsepte sahip yarışmanın oyunu canlı para oyna mak için illa tv ye çıkmanız da gerekli değil üstelik... Tv 'de bilgi yarışmalarını yalnızca ekrandan izlemek istemeyenler, bilgisini internette denemek isteyenler için yarışmanın asıl oyunu budur.

3 Aralık 2012 Pazartesi

Topuk Kırmaca

Ayakkabıyı giyen kişiyi düşürmeden kaç topuk kırabilirsiniz ? İşte bunun cevabını topuk kırmaca oyununu oynadıktan sonra verebilirsiniz ancak ! Çünkü, hassas ayakkabılar var ve tahtadan topuklar her bir bölümün sonunda daha da yüksekleşecek. Bunun yanında topuğun konulduğu ayakkabının altı da gittikçe incelecek. Eğlenceli bir oyun topuk kırmacayı yalnız kadınlar değil erkekler de seveceklerdir...