28 Ekim 2012 Pazar

Goodgame Mayfa Gta benzeri

GTA oyunlarına en çok benzeyen ancak çok oyunculu ve online oynanan oyunlar arasındaki bu oyunda kullanıcı ismi, e posta vs. gibi formaliteleri tamamlayıp oyuna giriş yapıyor ve kendi karakterine uygun bir mafya adamını yaratıyorsun. Goodgame stüdyoları tarafından hazırlanan ve online dünyanın gta 'sı olarak da bilinen mafya oyununu buradan da ücretsiz oynayabilirsin.

27 Ekim 2012 Cumartesi

Gta Taksi sürme

Kuşbakışı görüntü var. Aşağıdaki sarı taksiyi biz kullanacağız. Müşterileri alıp onları istedikleri yere bırakarak para toplayacağız. Bu sırada trafikteki yayaları çiğner ve iyi taksi sürmezseniz polisler sizin peşinize düşecek ve sağlam bir gta kapışması başlayacak. POlisleri ekerek garaja ulaşmalıyız. Yön tuşlarıyla kullanılan taksiye ateş edildiğini görürseniz ya kaçın, ya da polisleri ezin !

26 Ekim 2012 Cuma

Araba Hırsızı Gta

Mafya adına çalışıyor ve onların çaldığı arabaları süremiz dolmadan çıkışa götürmeye çalışıyoruz. Oyun başladığında kırmızı renkli X işaretinin olduğu yerlere arabayı sürüyor ve onları yeşil renge çevirince diğer bir X işaretine yöneliyoruz. Kaza yapar diğer arabalara vurursak 4 hakkımız kalıyor. O yüzden bir araba hırsızı gibi hiç bir şey çaktırmadan dikkatli bir iş çıkarmalıyız.

GTA asker Avı oyna

Çölde tek bir askerle bizim savunma zırhımızı yıkmaya çalışan düşmanların üzerine doğru ateş edip onları adeta avlayacağız. İyi bir gta takipçisi hedefleri kafasından vurarak daha çok puan kazanabilir. Maus ile ateş ediyor ve nişan alıyoruz. Silahlar bölüm geçtikçe yenilenecektir.

25 Ekim 2012 Perşembe

Gta 4 oyna

Birileri bizim garajımızı yakmış ve tüm araçlarımız yok olmuş. 2 ay içinde borcunu ödemesi gereken oyun kahramanını (gangster) biz kontrol edeceğiz. İlk görev olarak bir ofise gidiyoruz. Ardından yeni görevler verilecek. Sokakta ilerlerken tüm arabaları bu oyunda alamıyoruz. Space (büyük tuş) tuşunu kullanıp arabaların güvenlik kilidini geçebilir , yön tuşlarıyla adamı hareket ettirebiliriz. Z tuşu da binalara girerken kullanılıyor. Gta 4 oynarken kendinizi gerçek bir mafya üyesi gibi hissedeceksiniz ! Kısacası tuşlar Yön tuşları ,Z ve Space.

Gta Hareketli Hedefler

Birisi açık havada ve diğerleri kapalı depolarda pek çok hedef bize silahlı saldırı yapmaya çalışıyor. Amacımız hareket eden hedefleri etkisiz hale getirmek. Puanı da oyun panelinden takip ettiğimiz bir diğer gta oyunumuzda R tuşu ile mermi yeniliyoruz. Oyuna başlamak için sağ tarafa bir isim girip alt hemen altını işaretlememiz gerek.

24 Ekim 2012 Çarşamba

Gta vice City online

Amerikan veya Rus mafyalarından bir tanesini seçiyor ve sokaklarda terör estiriyoruz ! Büyümek ve söz sahibi olmak için , yani adam satın almak için ise dolar gerekli. Sokaklardaki mafya savaşlarını kazanarak gücünüze güç kattığınız oyun , Gta'nın online vicy city versiyonu .. Hatırlatma : Oyunda maus ile kavganın olduğu tarafı izleyebilirsiniz. Ancak biz bizzat kavgayı yapmıyor onu adamlarımıza yaptırıyoruz. Yukarıdan para durumuna bakarak kendinize yeni şeyler satın alabilirsiniz.

18 Ekim 2012 Perşembe

Gta Polisten Kaç

Mayfa oyunlarıyla haşır neşirseniz ya da gta yı biliyorsanız buradaki gta şehri oyununda polislerle başımız bir hayli dertte ! Görevleri yapmak için yanıp sönen okları takip ediyor arabayı kullanıyoruz. Ardından polis bizi tespit edip kovalamaya başlıyor. Bu andan sonra heyecanlı bir kedi fare kovalamacasıda polise yakalanmamalıyız. Yön tuşlarıyla oynanıyor.

16 Ekim 2012 Salı

Gta savaş

Oyunun yüklenmesi için biraz sabredin. 6 mb lik oyun dolduğunda artık oynamak için hazır. İsminizi giriyor ve savaşa bir GTA askeri olarak başlıyorsunuz. Uzun tuşu kullanarak gizlendiğiniz siperden çıkıp düşmanlara ateş etmeli ancak bu sırada karşıdan gelen roket ve mermilere hedef olmamalısınız ! Heyecan dozu yüksek ,adrenalin arayan gta hayranlarına gelsin !

Gta Araba Kaçır

Ne de olsa caddelerin hakimiyeti bizde değil mi ! Öyleyse arabaları kaçırmak için ne duruyoruz ? Gençlerin yeni gözdelerinden araba kaçırma oyunları arasında gta'ya uyarlanan bu oyunda E tuşunu kullanarak yakınlaştığımız arabaların sürücülerini indirip hakimiyeti biz alıyoruz. Sonrası ise tamamen sizin hayal gücünüze kalmış durumda ...Yön tuşlarıyla hem adamımızı, hem de bindiğimiz arabayı istediğimiz yöne götürebiliyoruz.

Gta San Andreas oyunu

Grand Theft Auto oyunları arasında son çıkan ve sokaklar artık bizim dedirten San Andreas'ı oynayabileceğiniz sayfamıza hoşgeldiniz. CD ile oynanan oyun gta san andreas oyununun netteki sürümü size aynı heyecanı vermeyi vaadediyor. Oyunun tuşları ve san andreas'ın nasıl oynanacağı ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıdadır. Toplam 10 bölüm var ve diğer levellerde oynayabilmek için 1.bölümü geçmemiz gerekli. Arabanın arkasındaki silahlı kişi biziz ve özellikle karşımıza çıkan polis araçlarını hedef almalıyız. Fare sol tık ile ateş ediyor yön tuşlarıyla arabayı kullanıyoruz.